Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siarka Tarnobrzeg Fc Żmijewo
Normal Tactiek Nowa
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 26.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Staczanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gała de bal. Latynowicz rent richting de bal. Gała verovert de bal door een tackle van achteren. Gała geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kempczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łukasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasik passt de bal in één keer door. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żyrkowski speelt de bal door. Latynowicz kopt de bal weg. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Ciszewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kempczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latynowicz kan de bal niet met de borst controleren. Latynowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gała kopt de bal weg. Daar is Domaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż is nu in balbezit. Hanyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Fc Żmijewo 1:0

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stopka niet meer kan verder spelen.

32e minuut.
Latynowicz is nu in balbezit. Kraiński onderschept slim de pass. Kraiński speelt de bal door. Hanyż rent richting de bal. Hanyż schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Domaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gała verovert de bal door een tackle van achteren. Gała geeft de bal voor. Konojadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konojadzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cuellar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staczanowski met een snelle inworp. Gała rent richting de bal. Gała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Fc Żmijewo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 57%, Fc Żmijewo 43%.
Siarka Tarnobrzeg - Fc Żmijewo 2:0

49e minuut.
Gała is nu in balbezit. Domaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewicz geeft een lange en hoge pass. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Majkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kraiński passt de bal zonder na te denken. Cetnar is nu in balbezit. Gała met een sublieme pass. Hanyż heeft problemen om de bal te vangen. Hanyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Fc Żmijewo 3:0

83e minuut.
Ciszewski probeert naar een medespeler te passen. Konojadzki is nu in balbezit. Konojadzki probeert naar een medespeler te passen. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraiński passt de bal met de wreef. Cuellar kan de bal niet met de borst controleren. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap. Żyrkowski bokst de bal weg. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - Fc Żmijewo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 76%, Fc Żmijewo 24%.
Siarka Tarnobrzeg - Fc Żmijewo 3:1