Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WIN Budyniowe Stworki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Jarczyk trapt de bal weg van het doel. Gładysiak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Charciarek de bal onder controle te krijgen. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk schiet op doel. Rafiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Szpilka speelt de bal door. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga passt de bal met de wreef. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama draait met de bal, schiet en ... Jarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tuczyński geeft een lange en hoge pass. Szpilka geeft een lange en hoge pass. Charciarek kopt de bal weg. Klama heeft problemen om de bal te vangen. Klama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szpilka geeft de bal voor. Góra kopt de bal weg. Pędzich probeert de bal met de borst te controleren. Klama is nu in balbezit. Klama schiet op doel. Jarczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WIN - Budyniowe Stworki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WIN 53%, Budyniowe Stworki 47%.
FC WIN - Budyniowe Stworki 0:1

52e minuut.
Chodoń rent richting de bal. Chodoń geeft een hoge lob. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiak is nu in balbezit. Gładysiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC WIN - Budyniowe Stworki 1:1

66e minuut.
Wojciekiewicz speelt de bal door. Gatner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Góra. Góra krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kościecha passt de bal in één keer door. Klama rent richting de bal. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Klama onderschept slim de pass. Klama draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Gładysiak de bal. Krysiewicz geeft een lange en hoge pass. Klama is nu in balbezit. Klama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WIN 49%, Budyniowe Stworki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC WIN - Budyniowe Stworki 1:1