Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budyniowe Stworki FC WIN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Guga rent richting de bal. Guga probeert naar een medespeler te passen. Charciarek is nu in balbezit. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budyniowe Stworki - FC WIN 0:1

6e minuut.
Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon geeft een hoge lob. Herman heeft problemen om de bal te vangen. Klama rent richting de bal. Klama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Charciarek de bal. Wojciekiewicz met een sublieme pass. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy haalt uit met een fantastische trap. Rafiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budyniowe Stworki 54%, FC WIN 46%.
Budyniowe Stworki - FC WIN 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpilka met de inworp. Guga geeft een hoge lob. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek schiet op doel. Jarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuczyński heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Gatner met een sublieme pass. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charciarek. Charciarek krijgt een gele kaart. Borowy raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojciekiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaźmierkiewicz rent richting de bal. Kaźmierkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chodoń geeft een hoge lob. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman passt de bal in één keer door. Borowy rent richting de bal. Borowy haalt uit met een fantastische trap. Rafiński bokst de bal weg.

61e minuut.
Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz passt de bal in één keer door. Kaźmierkiewicz rent richting de bal. Borowy rent richting de bal. Borowy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Borowy met een sublieme pass. Kaźmierkiewicz rent richting de bal. Charciarek is nu in balbezit. Kaźmierkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wójciak geeft de bal voor. Charciarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuczyński probeert naar een medespeler te passen. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budyniowe Stworki 52%, FC WIN 48%.
Budyniowe Stworki - FC WIN 0:1