Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gang z Plutona FC WC Lejkers
442 zorg Tactiek blok
62% Balbezit 38%
6% Spel op eigen helft 94%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten average
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şipoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 1:0

9e minuut.
Brocks rent richting de bal. Brocks passt de bal zonder na te denken. Râpnu controleert de bal met de borst. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 2:0

12e minuut.
Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonak rent richting de bal. Sklavakis onderschept slim de pass. Sklavakis kan de bal niet met de borst controleren. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Râpnu rent richting de bal. Brocks rent richting de bal. Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Cierkos bokst de bal weg. Krasuski controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 3:0

15e minuut.
Fehl met de inworp. Nigro is nu in balbezit. Nigro geeft een lange en hoge pass. Brocks springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Râpnu probeert de bal met de borst te controleren. Garami speelt de bal door. Studnicki is nu in balbezit. Brocks rent richting de bal. Brocks schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Brina probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis passt de bal zonder na te denken. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 4:0

24e minuut.
Râpnu speelt de bal door. Brina bereikt de bal nog maar net als eerste. Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brina verovert de bal door een tackle van achteren. Brina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bajzert rent richting de bal. Bajzert passt de bal zonder na te denken. Brocks is nu in balbezit. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 5:0

34e minuut.
Fehl met een sublieme pass. Daar is Sklavakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocks rent richting de bal. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Brina probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks rent richting de bal. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 6:0

45e minuut.
Stępiuk heeft problemen om de bal te vangen. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks schiet op doel. Stępiuk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 5%, FC WC Lejkers 95%.
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 7:0

46e minuut.
Wojnowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wojnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garami is nu in balbezit. Wojnowski onderschept slim de pass. Fehl rent richting de bal. Fehl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Studnicki passt de bal zonder na te denken. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu passt de bal in één keer door. Brocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 8:0

60e minuut.
Doeltrap. Lapadula komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sklavakis schiet op doel. Doeltrap. Veronezi trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Lapadula de bal. Lapadula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Veronezi trapt de bal weg van het doel. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula schiet op doel. Studnicki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Garami geeft de bal voor. Lapadula kan de bal niet met de borst controleren. Veronezi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lapadula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sklavakis neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 9:0

71e minuut.
Daar is Capdevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpnu rent richting de bal. Râpnu met een sublieme pass. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Cierkos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Fehl met een sublieme pass. Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila geeft een lange en hoge pass. Lapadula rent richting de bal. Lapadula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Amir met een sublieme pass. Daar is Fehl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fehl met een sublieme pass. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 10:0

78e minuut.
Amir rent richting de bal. Amir speelt de bal door. Daar is Bajzert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzert geeft een hoge lob. Râpnu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Capdevila geeft de bal voor. Veronezi controleert de bal met de borst. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula haalt uit met een fantastische trap. Cierkos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 11:0

81e minuut.
Jonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonak geeft een lange en hoge pass. Brina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brina geeft een lange en hoge pass. Lapadula krijgt zijn hoofd ertegen. Cierkos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Studnicki trapt de bal weg van het doel. Râpnu speelt de bal door. Lapadula heeft problemen om de bal te vangen. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 8%, FC WC Lejkers 92%.
Gang z Plutona - FC WC Lejkers 11:0