Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WC Lejkers Gang z Plutona
blok Tactiek 442 zorg
34% Balbezit 66%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37.5
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


13e minuut.
Fehl passt de bal zonder na te denken. Daar is Schipka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Krasuski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cierkos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:1

15e minuut.
Szumski speelt de bal door. Nigro is nu in balbezit. Nigro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brina de bal. Brina geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka is nu in balbezit. Fane rent richting de bal. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Garami is nu in balbezit. Garami passt de bal zonder na te denken. Veronezi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shriber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

23e minuut.
Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka onderschept slim de pass. Stępiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stępiuk speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Szumski rent richting de bal. Szumski passt de bal met de wreef. Fehl rent richting de bal. Fehl geeft een lange en hoge pass. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nigro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brina rent richting de bal. Brina geeft een hoge lob. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fehl met een sublieme pass. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Garami probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:2

44e minuut.
Fehl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jonak de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brina neemt de hoekschop. Fane springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Sklavakis komt het veld opgelopen. Grzegórzecki komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Szumski passt de bal in één keer door. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WC Lejkers 92%, Gang z Plutona 8%.
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:2

53e minuut.
Brina probeert naar een medespeler te passen. Studnicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garami de bal. Grzegórzecki is nu in balbezit. Grzegórzecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:3

57e minuut.
Brina is nu in balbezit. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis passt de bal zonder na te denken. Nigro geeft een lange en hoge pass. Grzegórzecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Krasuski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:4

66e minuut.
Stępiuk is nu in balbezit. Jonak rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brina neemt de hoekschop. Grzegórzecki springt en kopt de bal. Cierkos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sklavakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklavakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bajzert met een sublieme pass. Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila speelt de bal door. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Cierkos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Şipoş is nu in balbezit. Şipoş geeft de bal voor. Inworp. Fehl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szumski geeft een hoge lob. Cierkos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Brina is nu in balbezit. Brina geeft een hoge lob. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:5

83e minuut.
Brina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzegórzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegórzecki speelt de bal door. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:6

84e minuut.
Garami rent richting de bal. Sklavakis is nu in balbezit. Liński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sklavakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Veronezi geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fehl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cierkos probeert wanhopig de bal te grijpen. Sklavakis springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grzegórzecki rent richting de bal. Grzegórzecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sklavakis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:7

89e minuut.
Doeltrap. Stępiuk met een harde bal richting middenveld. Daar is Capdevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WC Lejkers 94%, Gang z Plutona 6%.
FC WC Lejkers - Gang z Plutona 0:7