Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gang z Plutona SZPACZA TEAM
442 zorg Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 16.1
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Sklavakis is nu in balbezit. Sklavakis passt de bal met de wreef. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. Rozhukaniec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sklavakis verovert de bal door een tackle van achteren. Capdevila met een sublieme pass. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane schiet op doel. Rozhukaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 1:0

15e minuut.
Inworp. Nigro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Brina de bal. Brina geeft een hoge lob. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 2:0

18e minuut.
Bylok is nu in balbezit. Sklavakis onderschept slim de pass. Sklavakis met een sublieme pass. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. Rozhukaniec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 3:0

19e minuut.
Posanow passt de bal zonder na te denken. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl met een sublieme pass. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Capdevila met een sublieme pass. Daar is Zawała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 4:0

29e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila met een sublieme pass. Fehl probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fehl passt de bal met de wreef. Fane heeft problemen om de bal te vangen. Zawała bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane verovert de bal door een tackle van achteren. Fane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 5:0

35e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane is nu in balbezit. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis schiet op doel. Rozhukaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Capdevila geeft een hoge lob. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane passt de bal in één keer door. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Rozhukaniec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 6:0

41e minuut.
Gonska rent richting de bal. Gonska geeft een hoge lob. Inworp. Brina met de inworp. Sklavakis geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Zawała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Zawała probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 7:0

42e minuut.
Sklavakis passt de bal in één keer door. Brina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bylok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis passt de bal met de wreef. Fane heeft problemen om de bal te vangen. Fane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 24%, SZPACZA TEAM 76%.
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 8:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schipka komt het veld opgelopen. Lapadula komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fehl speelt de bal door. Daar is Capdevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 9:0

56e minuut.
Bajzert kopt de bal weg. Schipka is nu in balbezit. Capdevila met een sublieme pass. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bajzert kopt de bal weg. Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capdevila krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Veltroni trapt de bal weg. Pietraszewski controleert de bal met de borst. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 10:0

62e minuut.
Fehl probeert naar een medespeler te passen. Lapadula rent richting de bal. Schipka heeft problemen om de bal te vangen. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lapadula rent richting de bal. Lapadula passt de bal met de wreef. Fehl geeft een lange en hoge pass. Daar is Schipka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bylok is nu in balbezit. Fehl verovert de bal door een tackle van achteren. Fehl probeert naar een medespeler te passen. Lapadula is nu in balbezit. Lapadula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bylok kan de bal niet met de borst controleren. Capdevila rent richting de bal. Capdevila met een sublieme pass. Lapadula bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapadula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pietraszewski rent richting de bal. Capdevila onderschept slim de pass. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Schipka rent richting de bal. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 11:0

70e minuut.
Cetnarski kopt de bal weg. Malik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajzert. Bajzert krijgt een gele kaart. Malik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pietraszewski met een snel genomen vrije trap. Veltroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bylok rent richting de bal. Miklewicz is nu in balbezit. Bylok probeert naar een medespeler te passen. Bot rent richting de bal. Bot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Adamus met een sublieme pass. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski probeert naar een medespeler te passen. Malik rent richting de bal. Malik schiet op doel. Veltroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lapadula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Katolik komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostek verovert de bal door een tackle van achteren. Szostek geeft de bal voor. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 12:0

89e minuut.
Posanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow passt de bal in één keer door. Daar is Gonska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozhukaniec met een harde bal richting middenveld. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik draait met de bal, schiet en ... Rozhukaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 36%, SZPACZA TEAM 64%.
Gang z Plutona - SZPACZA TEAM 12:0