Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siarka Tarnobrzeg FC WIN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gała verovert de bal door een tackle van achteren. Gała met een sublieme pass. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - FC WIN 1:0

23e minuut.
Cygan probeert naar een medespeler te passen. Gładysiak speelt de bal door. Pacholczyk is nu in balbezit. Pacholczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Kraiński is nu in balbezit. Pacholczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Gładysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Staczanowski onderschept slim de pass. Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. Hanyż is nu in balbezit. Hanyż schiet op doel. Jarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - FC WIN 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 53%, FC WIN 47%.
Siarka Tarnobrzeg - FC WIN 2:0

61e minuut.
Kraiński rent richting de bal. Gładysiak onderschept slim de pass. Gładysiak met een sublieme pass. Chodoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodoń geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Jurasik met een sublieme pass. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz met een sublieme pass. Pacholczyk rent richting de bal. Pacholczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 68%, FC WIN 32%.
Siarka Tarnobrzeg - FC WIN 2:0