Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Żmijewo Budyniowe Stworki
Nowa Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.9
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Charciarek rent richting de bal. Krochmal onderschept slim de pass. Krochmal passt de bal zonder na te denken. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki schiet op doel. Rafiński bokst de bal weg. Kicek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 1:0

15e minuut.
Krochmal kopt de bal weg. Daar is Kicek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki schiet op doel. Rafiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 2:0

16e minuut.
Łukasik rent richting de bal. Kościecha onderschept slim de pass. Kościecha probeert naar een medespeler te passen. Dragon is nu in balbezit. Dragon draait met de bal, schiet en ... Stopka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Krochmal rent richting de bal. Krochmal passt de bal in één keer door. Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadzki schiet op doel. Rafiński bokst de bal weg. Zawadzki heeft problemen om de bal te vangen. Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal onderschept slim de pass. Krochmal haalt uit met een fantastische trap. Rafiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 3:0

37e minuut.
Klungelig pakt Kempczyński de bal. Kempczyński met een sublieme pass. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal schiet op doel. Rafiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 4:0

42e minuut.
Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal onderschept slim de pass. Wójciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal verovert de bal door een tackle van achteren. Krochmal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 43%, Budyniowe Stworki 57%.
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 4:0

46e minuut.
Zawadzki onderschept slim de pass. Zawadzki geeft een lange en hoge pass. Kicek probeert de bal aan de voet te houden. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 5:0

59e minuut.
Ligocki onderschept slim de pass. Ligocki geeft een lange en hoge pass. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 6:0

74e minuut.
Latynowicz speelt de bal door. Ligocki is nu in balbezit. Krochmal onderschept slim de pass. Krochmal haalt uit met een fantastische trap. Rafiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 7:0

75e minuut.
Klama heeft problemen om de bal te vangen. Kościecha is nu in balbezit. Krochmal verovert de bal door een tackle van achteren. Krochmal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 52%, Budyniowe Stworki 48%.
Fc Żmijewo - Budyniowe Stworki 7:0