Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Owczarnia FC WC Lejkers
3.5.2 Tactiek blok
63% Balbezit 37%
6% Spel op eigen helft 94%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 18.6
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Veronezi met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Waluś de bal onder controle te krijgen. Waluś passt de bal met de wreef. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pijak passt de bal in één keer door. Ostwald probeert naar een medespeler te passen. Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Waluś rent richting de bal. Waluś passt de bal in één keer door. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Twórczyński kopt de bal weg. Wójcicki rent richting de bal. Wójcicki passt de bal zonder na te denken. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Studnicki speelt de bal door. Liński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wydra zijn tegenspeler op de grond. Wydra krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Shriber geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcicki met de inworp. Sutryk rent richting de bal. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Pijak de bal. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra passt de bal in één keer door. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ostwald met een sublieme pass. Plawgo rent richting de bal. Plawgo passt de bal met de wreef. Sutryk rent richting de bal. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 1:0

36e minuut.
Krasuski geeft een lange en hoge pass. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo geeft een lange en hoge pass. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 2:0

39e minuut.
Liński onderschept slim de pass. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk met een sublieme pass. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś haalt uit met een fantastische trap. Cierkos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Shriber geeft de bal voor. Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcicki passt de bal zonder na te denken. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 3:0

42e minuut.
Liński is nu in balbezit. Liński speelt de bal door. Klungelig pakt Garami de bal. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Radomski is nu in balbezit. Radomski speelt de bal door. Studnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 7%, FC WC Lejkers 93%.
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 4:0

46e minuut.
Krasuski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plawgo met een snelle inworp. Pijak probeert de bal met de borst te controleren. Pijak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 5:0

50e minuut.
Plawgo passt de bal in één keer door. Kossak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel. Stępiuk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Plawgo is nu in balbezit. Plawgo passt de bal met de wreef. Ostwald is nu in balbezit. Ostwald geeft een hoge lob. Sutryk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Liński rent richting de bal. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo speelt de bal door. Waluś is nu in balbezit. Waluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jonak met een harde bal richting middenveld. Pijak heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 6:0

69e minuut.
Pijak is nu in balbezit. Pijak geeft de bal voor. Garami heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Cierkos probeert naar een medespeler te passen. Pijak is nu in balbezit. Pijak passt de bal in één keer door. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 7:0

79e minuut.
Wójcicki met een snelle inworp. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şipoş raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Twórczyński geeft de bal voor. Radomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski passt de bal zonder na te denken. Waluś rent richting de bal. Waluś geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Stępiuk passt de bal met de wreef. Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak speelt de bal door. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wójcicki is nu in balbezit. Wójcicki passt de bal zonder na te denken. Pijak rent richting de bal. Pijak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pijak verovert de bal door een tackle van achteren. Pijak met een sublieme pass. Studnicki rent richting de bal. Waluś verovert de bal door een tackle van achteren. Waluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 4%, FC WC Lejkers 96%.
KS Owczarnia - FC WC Lejkers 8:0