Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Owczarnia Budyniowe Stworki
3.5.2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
32.6 gemiddelde waardering 17
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Wydra rent richting de bal. Wydra passt de bal in één keer door. Szpilka rent richting de bal. Waluś onderschept slim de pass. Waluś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pijak met een snelle inworp. Wójcicki rent richting de bal. Wójcicki geeft de bal voor. Waluś rent richting de bal. Waluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 1:0

21e minuut.
Wójcicki geeft de bal voor. Charciarek kopt de bal weg. Daar is Krysiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ligocki geeft een hoge lob. Radomski kopt de bal weg. Daar is Charciarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 2:0

35e minuut.
Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo probeert naar een medespeler te passen. Ligocki rent richting de bal. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pijak probeert naar een medespeler te passen. Wójcicki rent richting de bal. Wójcicki geeft de bal voor. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcicki passt de bal met de wreef. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś haalt uit met een fantastische trap. Rafiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 39%, Budyniowe Stworki 61%.
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 3:0

50e minuut.
Pijak onderschept slim de pass. Pijak probeert naar een medespeler te passen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Rafiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 4:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcicki met de inworp. Pijak is nu in balbezit. Pijak geeft een lange en hoge pass. Plawgo kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Waluś de bal onder controle te krijgen. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra speelt de bal door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 5:0

62e minuut.
Ligocki is nu in balbezit. Ligocki met een sublieme pass. Daar is Wrockowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Wydra de bal. Wydra geeft de bal voor. Waluś rent richting de bal. Waluś geeft een hoge lob. Sutryk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wójcicki met de inworp. Wydra is nu in balbezit. Krysiewicz rent richting de bal. Wydra verovert de bal door een tackle van achteren. Wydra geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Góra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Radomski de bal. Kościecha rent richting de bal. Kościecha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Plawgo is nu in balbezit. Szpilka verovert de bal door een tackle van achteren. Szpilka speelt de bal door. Waluś rent richting de bal. Waluś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 6:0

90e minuut.
Waluś rent richting de bal. Waluś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sutryk de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Rafiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 25%, Budyniowe Stworki 75%.
KS Owczarnia - Budyniowe Stworki 7:0