Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bianconeri Team TJ Sokol Ondřejov `B`
523 Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 34
unsatisfactory Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Dąbiewicz passt de bal in één keer door. Fetraś is nu in balbezit. Fetraś geeft de bal voor. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Koryciński rent richting de bal. Koryciński passt de bal met de wreef. Zarudzki is nu in balbezit. Merkouris onderschept slim de pass. Merkouris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu geeft de bal voor. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Sánchez Llibre passt de bal zonder na te denken. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu passt de bal in één keer door. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Goszczyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sánchez Llibre de bal. Sánchez Llibre passt de bal met de wreef. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ćmich bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rompek verovert de bal door een tackle van achteren. Merkouris onderschept slim de pass. Merkouris schiet op doel. Ćmich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klon bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Săndulescu passt de bal met de wreef. Merkouris is nu in balbezit. Merkouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri Team - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:1

33e minuut.
Sánchez Llibre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Llibre geeft de bal voor. Dąbiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Rompek onderschept slim de pass. Rompek speelt de bal door. Fetraś is nu in balbezit. Bohdanowicz onderschept slim de pass. Bohdanowicz speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Săndulescu speelt de bal door. Merkouris rent richting de bal. Merkouris passt de bal zonder na te denken. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri Team 75%, TJ Sokol Ondřejov `B` 25%.
Bianconeri Team - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:1

52e minuut.
Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński geeft een lange en hoge pass. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... Ćmich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri Team - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:2

60e minuut.
Merkouris rent richting de bal. Merkouris geeft een hoge lob. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... Ćmich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri Team - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:3

75e minuut.
Daar is Săndulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săndulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rompek de bal. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri Team - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:4

79e minuut.
Koryciński rent richting de bal. Koryciński speelt de bal door. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Rompek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianconeri Team - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:5

87e minuut.
Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Merkouris is nu in balbezit. Merkouris geeft de bal voor. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Săndulescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Rompek de bal. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ćmich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri Team 62%, TJ Sokol Ondřejov `B` 38%.
Bianconeri Team - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:5