Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKP Chata Polska Stomil Marcinkowo
Schalke Tactiek kolos
30% Balbezit 70%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
12.8 gemiddelde waardering 32.3
tragic Schieten poor
unsatisfactory Passen average
tragic Verdedigen weak


3e minuut.
Szlachcikowski kopt de bal weg. Daar is Lamarque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek rent richting de bal. Mirek draait met de bal, schiet en ... Vigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski geeft een hoge lob. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka geeft de bal voor. Stuligłowa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKP Chata Polska - Stomil Marcinkowo 0:1

14e minuut.
Szlachcikowski probeert naar een medespeler te passen. Skafarek rent richting de bal. Skafarek passt de bal met de wreef. Mirek is nu in balbezit. Mirek geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Vigne probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Lamarque de bal. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKP Chata Polska - Stomil Marcinkowo 0:2

31e minuut.
Bociański met een sublieme pass. Filpi is nu in balbezit. Skabara onderschept slim de pass. Skabara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKP Chata Polska - Stomil Marcinkowo 0:3

33e minuut.
Skafarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Phumsukho met de inworp. Bork rent richting de bal. Bork geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Skafarek onderschept slim de pass. Skafarek speelt de bal door. Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek verovert de bal door een tackle van achteren. Mirek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKP Chata Polska 81%, Stomil Marcinkowo 19%.
GKP Chata Polska - Stomil Marcinkowo 0:3

48e minuut.
Stenka passt de bal met de wreef. Lamarque is nu in balbezit. Skabara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skabara krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Skafarek geeft de bal voor. Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Havrlík probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKP Chata Polska - Stomil Marcinkowo 0:4

77e minuut.
Phumsukho onderschept slim de pass. Phumsukho geeft de bal voor. Peryt kopt de bal weg. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara haalt uit met een fantastische trap. Vigne bokst de bal weg. Klungelig pakt Stuligłowa de bal. Paal! Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa draait met de bal, schiet en ... Vigne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKP Chata Polska - Stomil Marcinkowo 0:5

81e minuut.
Simoiu geeft de bal voor. Stenka kopt de bal weg. Daar is Rəhimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKP Chata Polska 76%, Stomil Marcinkowo 24%.
GKP Chata Polska - Stomil Marcinkowo 0:5