Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC OGIEN GKP Chata Polska
Normal Tactiek Schalke
62% Balbezit 38%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten tragic
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen tragic


6e minuut.
Daar is Palewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowski is nu in balbezit. Borowski speelt de bal door. Pijar is nu in balbezit. Pijar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pasieczny passt de bal in één keer door. Szafran rent richting de bal. Szafran geeft een lange en hoge pass. Jakubczyk rent richting de bal. Jakubczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vigne met een sublieme pass. Pasieczny kopt de bal weg. Lamarque controleert de bal met de borst. Jakubczyk rent richting de bal. Jakubczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Szafran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wodecki komt het veld opgelopen. Filpi met de inworp. Pijar rent richting de bal. Pijar schiet op doel. Vigne bokst de bal weg.

20e minuut.
Wodecki geeft een lange en hoge pass. Nosal kopt de bal weg. Jakubczyk probeert de bal aan de voet te houden. Pijar is nu in balbezit. Pijar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nitecki probeert naar een medespeler te passen. Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk onderschept slim de pass. Pijar is nu in balbezit. Pijar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Inworp. Palewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filpi is nu in balbezit. Pijar rent richting de bal. Pijar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nitecki kopt de bal weg. Wodecki is nu in balbezit. Phumsukho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phumsukho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OGIEN 34%, GKP Chata Polska 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC OGIEN - GKP Chata Polska 0:0

51e minuut.
Simoiu rent richting de bal. Nosal rent richting de bal. Nosal geeft een hoge lob. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk schiet op doel. Vigne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Filpi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Borowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowski probeert naar een medespeler te passen. Pijar is nu in balbezit. Pijar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Pasieczny is nu in balbezit. Pasieczny met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamarque de bal. Pijar rent richting de bal. Pijar draait met de bal, schiet en ... Vigne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC OGIEN 40%, GKP Chata Polska 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC OGIEN - GKP Chata Polska 0:0