Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zocha samocha FC Freuds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Szarniak rent richting de bal. Przyłuski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szarniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rywczak met een snel genomen vrije trap. Kapturek heeft problemen om de bal te vangen. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - FC Freuds 1:0

7e minuut.
Kaźmierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wrzałka. Kaźmierkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaźmierkiewicz met een snel genomen vrije trap. Glensk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jajszczyk kopt de bal weg. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Środa zijn tegenspeler op de grond. Środa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Przyłuski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaźmierkiewicz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński passt de bal met de wreef. Gwiazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Gwiazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - FC Freuds 2:0

25e minuut.
Klungelig pakt Przyłuski de bal. Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - FC Freuds 2:1

38e minuut.
Kapturek met een snelle inworp. Jajszczyk is nu in balbezit. Wrzałka begaat een overtreding. Jajszczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jajszczyk met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marszał rent richting de bal. Plombon verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński speelt de bal door. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zocha samocha 47%, FC Freuds 53%.
Zocha samocha - FC Freuds 2:1

48e minuut.
Glensk rent richting de bal. Rywczak rent richting de bal. Rywczak geeft de bal voor. Marszał heeft problemen om de bal te vangen. Marszał haalt uit met een fantastische trap. Brzęczyszkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zocha samocha 39%, FC Freuds 61%.
Zocha samocha - FC Freuds 2:1