Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stomil Marcinkowo FC kosiarze
kolos Tactiek NAJLEPSZA!!!
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
32.5 gemiddelde waardering 33.9
poor Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen average


32e minuut.
Stenka kopt de bal weg. Skabara probeert naar een medespeler te passen. Mirek is nu in balbezit. Daar is Bociański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bociański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Weiner kopt de bal weg. Daar is Bociański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bociański passt de bal in één keer door. Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Stuligłowa is nu in balbezit. Correia verovert de bal door een tackle van achteren. Correia probeert naar een medespeler te passen. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Marcinkowo 37%, FC kosiarze 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stomil Marcinkowo - FC kosiarze 0:0

47e minuut.
Correia geeft de bal voor. Weiner kopt de bal weg. Gmoch is nu in balbezit. Gmoch haalt uit met een fantastische trap. Gebert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek passt de bal met de wreef. Mirek rent richting de bal. Mirek geeft de bal voor. Lipko bokst de bal weg.

83e minuut.
Szlachcikowski passt de bal met de wreef. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek onderschept slim de pass. Mirek geeft de bal voor. Bociański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Marcinkowo 45%, FC kosiarze 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stomil Marcinkowo - FC kosiarze 0:0