Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Sokol Ondřejov `B` GKP Chata Polska
Normal Tactiek Schalke
72% Balbezit 28%
18% Spel op eigen helft 82%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 15
good Schieten tragic
average Passen hopeless
adequate Verdedigen tragic


4e minuut.
Fetraś heeft problemen om de bal te vangen. Fetraś geeft een hoge lob. Bork kopt de bal weg. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Filpi geeft de bal voor. Inworp. Sánchez Llibre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fetraś is nu in balbezit. Fetraś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sánchez Llibre probeert naar een medespeler te passen. Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Merkouris rent richting de bal. Merkouris schiet op doel. Vigne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Fetraś rent richting de bal. Fetraś met een sublieme pass. Phumsukho is nu in balbezit. Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - GKP Chata Polska 1:0

30e minuut.
Havrlík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fetraś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simoiu de bal. Merkouris onderschept slim de pass. Merkouris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Ondřejov `B` 16%, GKP Chata Polska 84%.
TJ Sokol Ondřejov `B` - GKP Chata Polska 1:0

49e minuut.
Merkouris is nu in balbezit. Merkouris geeft de bal voor. Klungelig pakt Havrlík de bal. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Săndulescu de bal. Săndulescu geeft een hoge lob. Merkouris kan de bal niet met de borst controleren. Merkouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - GKP Chata Polska 2:0

55e minuut.
Koryciński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merkouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phumsukho bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris verovert de bal door een tackle van achteren. Merkouris geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Ondřejov `B` 20%, GKP Chata Polska 80%.
TJ Sokol Ondřejov `B` - GKP Chata Polska 2:0