Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FootbaLL KolejowA Zocha samocha
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Szóstakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski onderschept slim de pass. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FootbaLL KolejowA - Zocha samocha 0:1

15e minuut.
Środa passt de bal zonder na te denken. Żmudź rent richting de bal. Szarniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szarniak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Wieczysty zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sitarski rent richting de bal. Sitarski schiet op doel. Brzęczyszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Plombon kopt de bal weg. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak passt de bal in één keer door. Daar is Gwiazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiazdowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chęciński probeert naar een medespeler te passen. Szóstakowski kopt de bal weg. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski onderschept slim de pass. Sitarski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Sitarski is nu in balbezit. Blaszkiewicz rent richting de bal. Grelich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grelich krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wieczysty onderschept slim de pass. Wieczysty passt de bal met de wreef. Grelich is nu in balbezit. Sitarski onderschept slim de pass. Sitarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FootbaLL KolejowA - Zocha samocha 1:1

36e minuut.
Żmudź met een snelle inworp. Wieczysty geeft de bal voor. Klungelig pakt Michalski de bal. Sitarski rent richting de bal. Sitarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Brzęczyszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Ścisłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootbaLL KolejowA 41%, Zocha samocha 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FootbaLL KolejowA - Zocha samocha 1:1

68e minuut.
Wieczysty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

79e minuut.
Szarniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Forycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forycki geeft een lange en hoge pass. Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski schiet op doel. Chęciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Michalski rent richting de bal. Michalski speelt de bal door. Blaszkiewicz is nu in balbezit. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootbaLL KolejowA 54%, Zocha samocha 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FootbaLL KolejowA - Zocha samocha 1:1