Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc THS FC Freuds
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kaźmierkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierkiewicz passt de bal in één keer door. Kapturek heeft problemen om de bal te vangen. Anuszkiewicz is nu in balbezit. Anuszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Czapiewski bokst de bal weg.

12e minuut.
Marszał geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuszczyca met een snelle inworp. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marszał probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Glensk de bal. Met opzet legt Bączek zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bączek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bączek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Glensk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Marszał passt de bal in één keer door. Daar is Banaszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - FC Freuds 0:1

43e minuut.
Anuszkiewicz rent richting de bal. Anuszkiewicz passt de bal in één keer door. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc THS - FC Freuds 1:1

44e minuut.
Przyłuski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski passt de bal in één keer door. Kaźmierkiewicz rent richting de bal. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - FC Freuds 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 49%, FC Freuds 51%.
Fc THS - FC Freuds 2:1

47e minuut.
Matuszek geeft een lange en hoge pass. Kapturek kopt de bal weg. Marszał speelt de bal door. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - FC Freuds 3:1

65e minuut.
Matuszek speelt de bal door. Turski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turski geeft een lange en hoge pass. Radosz rent richting de bal. Radosz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Łuszczyca met een snelle inworp. Florek rent richting de bal. Florek met een sublieme pass. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mieśko verovert de bal door een tackle van achteren. Mieśko geeft de bal voor. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk haalt uit met een fantastische trap. Borycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - FC Freuds 3:2

74e minuut.
Walczak geeft een hoge lob. Przyłuski kopt de bal weg. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk verovert de bal door een tackle van achteren. Glensk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Przyłuski rent richting de bal. Matuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszek probeert naar een medespeler te passen. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 62%, FC Freuds 38%.
Fc THS - FC Freuds 3:2