Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Sokol Ondřejov `B` Stomil Marcinkowo
Normal Tactiek kolos
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 32.8
goed Schieten slecht
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa passt de bal in één keer door. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara haalt uit met een fantastische trap. Rechciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Stomil Marcinkowo 0:1

8e minuut.
Dąbiewicz schiet op doel. Gebert met een sublieme pass. Sánchez Llibre kopt de bal weg. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Merkouris rent richting de bal. Merkouris probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz schiet op doel. Gebert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Stomil Marcinkowo 1:1

13e minuut.
Stenka met een snelle inworp. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański geeft een hoge lob. Stuligłowa maakt een snoekduik en kopt de bal. Rechciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szlachcikowski rent richting de bal. Merkouris verovert de bal door een tackle van achteren. Merkouris speelt de bal door. Daar is Dąbiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ciuciła heeft problemen om de bal te vangen. Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś geeft de bal voor. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Rechciński trapt de bal weg. Szlachcikowski kopt de bal weg. Goszczyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek onderschept slim de pass. Mirek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stenka speelt de bal door. Skabara is nu in balbezit. Skabara passt de bal zonder na te denken. Stuligłowa rent richting de bal. Stuligłowa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Koryciński passt de bal met de wreef. Dąbiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Ciuciła ... Strafschop! Dąbiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Merkouris legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gebert bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Ondřejov `B` 47%, Stomil Marcinkowo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Sokol Ondřejov `B` - Stomil Marcinkowo 1:1

46e minuut.
Mirek passt de bal zonder na te denken. Daar is Szlachcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Gebert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Stomil Marcinkowo 2:1

49e minuut.
Klungelig pakt Skabara de bal. Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Łatczewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goszczyc met de inworp. Fetraś is nu in balbezit. Fetraś geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Koryciński passt de bal met de wreef. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Gebert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Stomil Marcinkowo 3:1

59e minuut.
Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fetraś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkouris rent richting de bal. Merkouris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft de bal voor. Inworp. Fetraś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkouris geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Merkouris onderschept slim de pass. Szlachcikowski rent richting de bal. Merkouris onderschept slim de pass. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Łatczewski kopt de bal weg. Skabara heeft problemen om de bal te vangen. Săndulescu speelt de bal door. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz schiet op doel. Gebert bokst de bal weg.

79e minuut.
Săndulescu speelt de bal door. Daar is Koryciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stenka rent richting de bal. Săndulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Săndulescu geeft een hoge lob. Gebert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fetraś met de inworp. Merkouris probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Stomil Marcinkowo 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Ondřejov `B` 32%, Stomil Marcinkowo 68%.
TJ Sokol Ondřejov `B` - Stomil Marcinkowo 4:1