Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC kosiarze GKP Chata Polska
NAJLEPSZA!!! Tactiek Schalke
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 12.4
adequate Schieten hopeless
average Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen tragic


17e minuut.
Uzel passt de bal zonder na te denken. Weiner heeft problemen om de bal te vangen. Weiner passt de bal met de wreef. Rahim is nu in balbezit. Rahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Simoiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Uzel speelt de bal door. Weiner rent richting de bal. Weiner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rahim de bal. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rəhimli geeft een lange en hoge pass. Weiner rent richting de bal. Weiner geeft de bal voor. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rahim rent richting de bal. Rahim schiet op doel. Vigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rahim rent richting de bal. Lamarque is nu in balbezit. Rahim begaat een overtreding. Rahim krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kosiarze 30%, GKP Chata Polska 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC kosiarze - GKP Chata Polska 0:0

51e minuut.
Mengardo geeft een hoge lob. Weiner kopt de bal weg. Rahim heeft problemen om de bal te vangen. Rahim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kosiarze - GKP Chata Polska 1:0

54e minuut.
Weiner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rahim de bal. Lamarque is nu in balbezit. Rahim onderschept slim de pass. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Vigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Uzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzel speelt de bal door. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vigne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vigne niet meer kan verder spelen.

87e minuut.
Uzel probeert naar een medespeler te passen. Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz speelt de bal door. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kosiarze 40%, GKP Chata Polska 60%.
FC kosiarze - GKP Chata Polska 1:0