Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc THS Zocha samocha
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Radosz rent richting de bal. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Radosz heeft problemen om de bal te vangen. Radosz geeft een lange en hoge pass. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Borycki met een harde bal richting middenveld. Matuszek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plombon. Plombon krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Anuszkiewicz rent richting de bal. Plombon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anuszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anuszkiewicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kołodyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - Zocha samocha 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 56%, Zocha samocha 44%.
Fc THS - Zocha samocha 1:0

52e minuut.
Plombon bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz begaat een overtreding. Plombon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plombon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Harasiński is nu in balbezit. Gwiazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiazdowski schiet op doel. Borycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Łaski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Florek de bal. Wrzałka is nu in balbezit. Anuszkiewicz onderschept slim de pass. Anuszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 43%, Zocha samocha 57%.
Fc THS - Zocha samocha 1:0