Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zocha samocha Fc THS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Turski speelt de bal door. Radosz rent richting de bal. Met opzet legt Izbiński zijn tegenspeler op de grond. Izbiński krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński draait met de bal, schiet en ... Borycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - Fc THS 1:0

5e minuut.
Izbiński onderschept slim de pass. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - Fc THS 2:0

13e minuut.
Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński rent richting de bal. Bączek rent richting de bal. Izbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - Fc THS 3:0

21e minuut.
Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński passt de bal in één keer door. Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Borycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Izbiński met een sublieme pass. Matuszek rent richting de bal. Gwiazdowski onderschept slim de pass. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bączek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - Fc THS 4:0

32e minuut.
Izbiński kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łuszczyca met een snelle inworp. Anuszkiewicz rent richting de bal. Anuszkiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zocha samocha 36%, Fc THS 64%.
Zocha samocha - Fc THS 4:0

48e minuut.
Grelich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łuszczyca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Plombon speelt de bal door. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski speelt de bal door. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski schiet op doel. Borycki bokst de bal weg. Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Gwiazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński rent richting de bal. Izbiński passt de bal in één keer door. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Wrzałka met de inworp. Środa bereikt de bal nog maar net als eerste. Środa speelt de bal door. Klungelig pakt Pazoła de bal. Pazoła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Środa geeft een lange en hoge pass. Bączek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - Fc THS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zocha samocha 46%, Fc THS 54%.
Zocha samocha - Fc THS 5:0