Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FootbaLL KolejowA FC kosiarze
Attack Tactiek NAJLEPSZA!!!
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.2 gemiddelde waardering 30.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ścisłowski kopt de bal weg. Dalmaz rent richting de bal. Dalmaz passt de bal met de wreef. Daar is Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Klops de bal. Wilczycki speelt de bal door. Rahim rent richting de bal. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FootbaLL KolejowA - FC kosiarze 0:1

12e minuut.
Klops kopt de bal weg. Weiner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rahim de bal. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Chęciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Uzel rent richting de bal. Dalmaz geeft een lange en hoge pass. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FootbaLL KolejowA - FC kosiarze 0:2

25e minuut.
Correia rent richting de bal. Correia geeft een lange en hoge pass. Daar is Kopczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopczyński schiet op doel. Chęciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Ścisłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzel rent richting de bal. Uzel passt de bal met de wreef. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FootbaLL KolejowA - FC kosiarze 0:3

35e minuut.
Correia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzel probeert naar een medespeler te passen. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Weiner kopt de bal weg. Klungelig pakt Uzel de bal. Uzel met een sublieme pass. Weiner geeft een lange en hoge pass. Kopczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootbaLL KolejowA 62%, FC kosiarze 38%.
FootbaLL KolejowA - FC kosiarze 0:3

60e minuut.
Żmudź passt de bal met de wreef. Ścisłowski is nu in balbezit. Ścisłowski met een sublieme pass. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Wieczysty controleert de bal met de borst. Uzel rent richting de bal. Uzel passt de bal met de wreef. Kopczyński rent richting de bal. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Trybała rent richting de bal. Trybała geeft een hoge lob. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dym bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kopczyński passt de bal met de wreef. Rahim is nu in balbezit. Rahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FootbaLL KolejowA - FC kosiarze 0:4

73e minuut.
Klops bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzel verovert de bal door een tackle van achteren. Uzel probeert naar een medespeler te passen. Dalmaz is nu in balbezit. Dalmaz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootbaLL KolejowA 67%, FC kosiarze 33%.
FootbaLL KolejowA - FC kosiarze 0:4