Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc THS TJ Sokol Ondřejov `B`
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 35.1
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Săndulescu speelt de bal door. Pospieszalski is nu in balbezit. Koszela is nu in balbezit. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Koryciński verovert de bal door een tackle van achteren. Koryciński geeft de bal voor. Fetraś speelt de bal door. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz schiet op doel. Borycki bokst de bal weg. Klungelig pakt Bączek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:1

14e minuut.
Dąbiewicz rent richting de bal. Harasiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dąbiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merkouris legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Borycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:2

18e minuut.
Dąbiewicz is nu in balbezit. Bączek onderschept slim de pass. Merkouris verovert de bal door een tackle van achteren. Merkouris draait met de bal, schiet en ... Borycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Săndulescu kopt de bal weg. Florek heeft problemen om de bal te vangen. Merkouris is nu in balbezit. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... Borycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Matuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Borycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:3

29e minuut.
Radosz onderschept slim de pass. Radosz probeert naar een medespeler te passen. Turski is nu in balbezit. Merkouris onderschept slim de pass. Merkouris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Săndulescu onderschept slim de pass. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączek is nu in balbezit. Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:4

37e minuut.
Goszczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Goszczyc geeft een lange en hoge pass. Harasiński rent richting de bal. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Borycki trapt de bal weg. Săndulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dąbiewicz de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Borycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Koryciński speelt de bal door. Harasiński onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koryciński neemt de hoekschop. Dąbiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Săndulescu probeert naar een medespeler te passen. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński geeft een hoge lob. Fetraś is nu in balbezit. Fetraś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 78%, TJ Sokol Ondřejov `B` 22%.
Fc THS - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:4

47e minuut.
Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz passt de bal zonder na te denken. Turski rent richting de bal. Koryciński onderschept slim de pass. Koryciński geeft een hoge lob. Borycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Merkouris heeft problemen om de bal te vangen. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harasiński de bal onder controle te krijgen. Borycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Săndulescu met een sublieme pass. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński speelt de bal door. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Borycki met een harde bal richting middenveld. Săndulescu kan de bal niet met de borst controleren. Săndulescu geeft een hoge lob. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Borycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:5

64e minuut.
Koszela is nu in balbezit. Merkouris verovert de bal door een tackle van achteren. Merkouris passt de bal met de wreef. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Bączek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fetraś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkouris is nu in balbezit. Merkouris geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... Borycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Radosz rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radosz met de inworp. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Săndulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Bączek de bal. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:6

72e minuut.
Dąbiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fetraś de bal. Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Koryciński met de inworp. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris passt de bal zonder na te denken. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... Borycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Matuszek is nu in balbezit. Merkouris onderschept slim de pass. Merkouris geeft een hoge lob. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Săndulescu met een sublieme pass. Merkouris is nu in balbezit. Merkouris passt de bal zonder na te denken. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 75%, TJ Sokol Ondřejov `B` 25%.
Fc THS - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:6