Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zocha samocha Stomil Marcinkowo
Normal Tactiek kolos
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 32.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Ciuciła geeft een hoge lob. Inworp. Mądrzejewski met een snelle inworp. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Skafarek onderschept slim de pass. Skafarek geeft de bal voor. Skabara maakt een snoekduik en kopt de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - Stomil Marcinkowo 0:1

23e minuut.
Szarniak rent richting de bal. Szarniak geeft de bal voor. Inworp. Stenka met een snelle inworp. Skabara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Peryt geeft een hoge lob. Wrzałka kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skafarek met de inworp. Bociański geeft een hoge lob. Kołodyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Łatczewski rent richting de bal. Łatczewski geeft de bal voor. Inworp. Mądrzejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izbiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zocha samocha 67%, Stomil Marcinkowo 33%.
Zocha samocha - Stomil Marcinkowo 0:1

52e minuut.
Mądrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Bociański rent richting de bal. Izbiński begaat een overtreding. Izbiński krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Stenka geeft een hoge lob. Skabara is nu in balbezit. Skabara met een sublieme pass. Bociański is nu in balbezit. Bociański geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Szlachcikowski is nu in balbezit. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański speelt de bal door. Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Skabara geeft een hoge lob. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen. Bociański rent richting de bal. Bociański passt de bal in één keer door. Smyczyński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stenka neemt de hoekschop. Smyczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zocha samocha - Stomil Marcinkowo 0:2

69e minuut.
Wrzałka passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skafarek met een snelle inworp. Mirek probeert de bal met de borst te controleren. Mirek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Mirek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łaski is nu in balbezit. Mirek verovert de bal door een tackle van achteren. Mirek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grelich de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek speelt de bal door. Stenka met een sublieme pass. Bociański rent richting de bal. Bociański geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zocha samocha 76%, Stomil Marcinkowo 24%.
Zocha samocha - Stomil Marcinkowo 0:2