Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC kosiarze Fc THS
NAJLEPSZA!!! Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 16.5
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Harasiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weiner met de inworp. Uzel is nu in balbezit. Uzel geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Borycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kosiarze - Fc THS 1:0

8e minuut.
Bączek is nu in balbezit. Bączek geeft een lange en hoge pass. Kopczyński met een sublieme pass. Rahim is nu in balbezit. Rahim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Banaszak rent richting de bal. Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz geeft een lange en hoge pass. Rahim is nu in balbezit. Rahim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Borycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Weiner passt de bal zonder na te denken. Daar is Kopczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Weiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uzel is nu in balbezit. Uzel met een sublieme pass. Rahim is nu in balbezit. Rahim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Florek rent richting de bal. Dalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmaz passt de bal zonder na te denken. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kopczyński de bal. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel. Borycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rahim probeert de bal met de borst te controleren. Rahim draait met de bal, schiet en ... Borycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kosiarze - Fc THS 2:0

29e minuut.
Mengardo rent richting de bal. Mengardo geeft een lange en hoge pass. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim schiet op doel. Borycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kosiarze - Fc THS 3:0

32e minuut.
Anuszkiewicz kopt de bal weg. Weiner speelt de bal door. Rahim rent richting de bal. Rahim draait met de bal, schiet en ... Borycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kosiarze - Fc THS 4:0

42e minuut.
Weiner met een sublieme pass. Banaszak is nu in balbezit. Kopczyński onderschept slim de pass. Kopczyński draait met de bal, schiet en ... Borycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kosiarze - Fc THS 5:0

45e minuut.
Borycki trapt de bal weg. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner met een sublieme pass. Rahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kosiarze 24%, Fc THS 76%.
FC kosiarze - Fc THS 5:0

57e minuut.
Correia is nu in balbezit. Correia speelt de bal door. Dalmaz geeft een hoge lob. Rahim is nu in balbezit. Rahim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kopczyński is nu in balbezit. Kopczyński geeft een hoge lob. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzel onderschept slim de pass. Uzel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Uzel rent richting de bal. Uzel geeft een lange en hoge pass. Weiner kopt de bal weg. Daar is Rahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahim haalt uit met een fantastische trap. Borycki bokst de bal weg. Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kosiarze - Fc THS 6:0

86e minuut.
Uzel heeft problemen om de bal te vangen. Uzel geeft een lange en hoge pass. Turski heeft problemen om de bal te vangen. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Borycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kosiarze 29%, Fc THS 71%.
FC kosiarze - Fc THS 6:0