Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc THS Bianconeri Team
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Ćmich trapt de bal weg. Florek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siewielec de bal onder controle te krijgen. Anuszkiewicz is nu in balbezit. Anuszkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Anuszkiewicz met een sublieme pass. Łuszczyca rent richting de bal. Łuszczyca passt de bal in één keer door. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Drajer passt de bal in één keer door. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klon bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer is nu in balbezit. Drajer met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Rompek rent richting de bal. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła schiet op doel. Ćmich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - Bianconeri Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 51%, Bianconeri Team 49%.
Fc THS - Bianconeri Team 1:0

54e minuut.
Matuszek is nu in balbezit. Drajer onderschept slim de pass. Drajer passt de bal zonder na te denken. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Anuszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rompek de bal onder controle te krijgen. Siewielec is nu in balbezit. Pazoła rent richting de bal. Pazoła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rompek rent richting de bal. Rompek geeft de bal voor. Klungelig pakt Siewielec de bal. Łuszczyca rent richting de bal. Łuszczyca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer passt de bal zonder na te denken. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Desperat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Midlej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Florek. Florek krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ćmich niet meer kan verder spelen. Jurczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 62%, Bianconeri Team 38%.
Fc THS - Bianconeri Team 1:0