Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKP Chata Polska Zocha samocha
Schalke Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 20.3
tragisch Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
tragisch Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Szarniak met een sublieme pass. Forycki is nu in balbezit. Forycki passt de bal in één keer door. Izbiński is nu in balbezit. Izbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Filpi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wrzałka met een snelle inworp. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski geeft een lange en hoge pass. Vigne bokst de bal weg.

15e minuut.
Łaski onderschept slim de pass. Łaski passt de bal met de wreef. Lamarque bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński onderschept slim de pass. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Vigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Mądrzejewski geeft een lange en hoge pass. Bork is nu in balbezit. Bork passt de bal in één keer door. Daar is Vadeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadeş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Wrzałka geeft een hoge lob. Inworp. Rəhimli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Izbiński passt de bal met de wreef. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski speelt de bal door. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Phumsukho geeft de bal voor. Inworp. Forycki met een snelle inworp. Daar is Izbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izbiński geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKP Chata Polska 65%, Zocha samocha 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKP Chata Polska - Zocha samocha 0:0

53e minuut.
Forycki is nu in balbezit. Forycki passt de bal in één keer door. Izbiński rent richting de bal. Izbiński haalt uit met een fantastische trap. Vigne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKP Chata Polska - Zocha samocha 0:1

59e minuut.
Lamarque geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forycki met de inworp. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Izbiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Łaski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Środa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKP Chata Polska 57%, Zocha samocha 43%.
GKP Chata Polska - Zocha samocha 0:1