Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stomil Marcinkowo FC Freuds
kolos Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Kaźmierkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bociański verovert de bal door een tackle van achteren. Bociański probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Szlachcikowski probeert de bal met de borst te controleren. Bankert is nu in balbezit. Bankert passt de bal met de wreef. Pajka is nu in balbezit. Pajka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Marcinkowo - FC Freuds 0:1

9e minuut.
Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański geeft de bal voor. Walczak heeft problemen om de bal te vangen. Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bociański verovert de bal door een tackle van achteren. Bociański geeft de bal voor. Skabara is nu in balbezit. Skabara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stomil Marcinkowo - FC Freuds 1:1

14e minuut.
Klungelig pakt Skabara de bal. Skabara probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Mirek is nu in balbezit. Mirek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Ciuciła verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Stenka kopt de bal weg. Skabara is nu in balbezit. Skabara geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czapiewski met een harde bal richting middenveld. Bociański kopt de bal weg. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mirek passt de bal met de wreef. Walczak is nu in balbezit. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sztandera geeft de bal voor. Inworp. Skafarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirek rent richting de bal. Mirek geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Walczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński passt de bal met de wreef. Skabara heeft problemen om de bal te vangen. Skabara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Mirek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirek schiet op doel. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Marcinkowo 31%, FC Freuds 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stomil Marcinkowo - FC Freuds 1:1

57e minuut.
Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szlachcikowski. Szlachcikowski krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bankert met de inworp. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szlachcikowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Przyłuski raakt geblesseerd tijdens het duel. Przyłuski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Marcinkowo - FC Freuds 1:2

66e minuut.
Ciuciła met een sublieme pass. Skafarek rent richting de bal. Bankert is nu in balbezit. Skafarek verovert de bal door een tackle van achteren. Skafarek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Peryt is nu in balbezit. Przyłuski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski met een sublieme pass. Pajka rent richting de bal. Pajka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera onderschept slim de pass. Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. Mirek rent richting de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek rent richting de bal. Mirek haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stomil Marcinkowo - FC Freuds 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Marcinkowo 27%, FC Freuds 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stomil Marcinkowo - FC Freuds 2:2