Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Freuds FC OGIEN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 22
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Nosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny probeert naar een medespeler te passen. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nosal onderschept slim de pass. Pijar rent richting de bal. Pijar probeert naar een medespeler te passen. Jakubczyk rent richting de bal. Jakubczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freuds - FC OGIEN 0:1

26e minuut.
Czuma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bankert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Freuds 50%, FC OGIEN 50%.
FC Freuds - FC OGIEN 0:1

46e minuut.
Pijar passt de bal met de wreef. Nosal speelt de bal door. Koliński rent richting de bal. Pajka is nu in balbezit. Pajka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Czuma geeft de bal voor. Mieśko heeft problemen om de bal te vangen. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freuds - FC OGIEN 0:2

60e minuut.
Pijar is nu in balbezit. Pijar passt de bal zonder na te denken. Pasieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Freuds - FC OGIEN 0:3

64e minuut.
Przyłuski onderschept slim de pass. Przyłuski geeft een hoge lob. Czuma kopt de bal weg. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Padlikowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marszał de bal. Kaźmierkiewicz is nu in balbezit. Pijar verovert de bal door een tackle van achteren. Pijar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Czuma is nu in balbezit. Pajka verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski schiet op doel. Kordiaczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sztandera geeft een hoge lob. Kaźmierkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pijar met een sublieme pass. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Sztandera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasieczny onderschept slim de pass. Pasieczny probeert naar een medespeler te passen. Pijar rent richting de bal. Pijar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nosal passt de bal in één keer door. Marszał is nu in balbezit. Met opzet legt Pijar zijn tegenspeler op de grond. Pijar krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kapturek rent richting de bal. Pijar is nu in balbezit. Kapturek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapturek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Freuds 61%, FC OGIEN 39%.
FC Freuds - FC OGIEN 0:3