Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Sokol Ondřejov `B` FC Freuds
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 15.2
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Bajner speelt de bal door. Sánchez Llibre met een sublieme pass. Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - FC Freuds 1:0

12e minuut.
Dąbiewicz rent richting de bal. Marszał rent richting de bal. Merkouris verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Koryciński de bal. Sztandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera met een sublieme pass. Săndulescu geeft de bal voor. Dąbiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mieśko onderschept slim de pass. Inworp. Fetraś met een snelle inworp. Merkouris rent richting de bal. Merkouris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mieśko trapt de bal weg. Săndulescu geeft de bal voor. Walczak heeft problemen om de bal te vangen. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - FC Freuds 2:0

27e minuut.
Fetraś geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Walczak de bal onder controle te krijgen. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz schiet op doel. Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sztandera met een snelle inworp. Klungelig pakt Bankert de bal. Bankert geeft een lange en hoge pass. Pospieszalski probeert de bal aan de voet te houden. Rechciński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sánchez Llibre rent richting de bal. Sánchez Llibre passt de bal zonder na te denken. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pospieszalski met een snelle inworp. Koryciński is nu in balbezit. Koryciński geeft een hoge lob. Daar is Fetraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetraś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś passt de bal zonder na te denken. Kaźmierkiewicz rent richting de bal. Merkouris verovert de bal door een tackle van achteren. Merkouris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Merkouris is nu in balbezit. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris is nu in balbezit. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Ondřejov `B` 27%, FC Freuds 73%.
TJ Sokol Ondřejov `B` - FC Freuds 2:0

46e minuut.
Fetraś rent richting de bal. Fetraś geeft een lange en hoge pass. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Czapiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - FC Freuds 3:0

49e minuut.
Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Săndulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Koryciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryciński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Fetraś heeft problemen om de bal te vangen. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Goszczyc naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Sánchez Llibre onderschept slim de pass. Sánchez Llibre geeft een lange en hoge pass. Walczak rent richting de bal. Merkouris verovert de bal door een tackle van achteren. Merkouris haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Koryciński onderschept slim de pass. Marszał geeft een hoge lob. Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski geeft een hoge lob. Dąbiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Kapturek de bal. Kaźmierkiewicz is nu in balbezit. Fetraś begaat een overtreding. Fetraś krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kaźmierkiewicz is nu in balbezit. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu geeft de bal voor. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - FC Freuds 4:0

86e minuut.
Săndulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fetraś de bal. Fetraś passt de bal met de wreef. Merkouris is nu in balbezit. Merkouris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Pospieszalski is nu in balbezit. Bankert verovert de bal door een tackle van achteren. Bankert probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Ondřejov `B` 26%, FC Freuds 74%.
TJ Sokol Ondřejov `B` - FC Freuds 4:0