Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stomil Marcinkowo Fc THS
kolos Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bociański kopt de bal weg. Florek bereikt de bal nog maar net als eerste. Florek met een sublieme pass. Bociański is nu in balbezit. Bociański geeft de bal voor. Borycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Marcinkowo - Fc THS 1:0

4e minuut.
Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszak rent richting de bal. Stenka onderschept slim de pass. Skabara speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. Skabara met een sublieme pass. Smyczyński speelt de bal door. Mirek rent richting de bal. Mirek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Borycki met een harde bal richting middenveld. Peryt heeft problemen om de bal te vangen. Anuszkiewicz met een sublieme pass. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Skabara rent richting de bal. Skabara probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Bączek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bociański is nu in balbezit. Bociański geeft een hoge lob. Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek haalt uit met een fantastische trap. Borycki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Marcinkowo - Fc THS 2:0

28e minuut.
Radosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosz geeft een hoge lob. Pazoła is nu in balbezit. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Matuszek geeft een hoge lob. Ciuciła kopt de bal weg. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański geeft een hoge lob. Smyczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Borycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Marcinkowo - Fc THS 3:0

38e minuut.
Anuszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański passt de bal met de wreef. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Banaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara onderschept slim de pass. Skabara met een sublieme pass. Smyczyński heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Marcinkowo 37%, Fc THS 63%.
Stomil Marcinkowo - Fc THS 3:0

55e minuut.
Harasiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skafarek met de inworp. Mirek controleert de bal met de borst. Mirek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Florek rent richting de bal. Bociański onderschept slim de pass. Turski is nu in balbezit. Bociański verovert de bal door een tackle van achteren. Bociański geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Skafarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek rent richting de bal. Bociański verovert de bal door een tackle van achteren. Bociański geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Matuszek heeft problemen om de bal te vangen. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański passt de bal in één keer door. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ciuciła onderschept slim de pass. Bociański rent richting de bal. Bociański speelt de bal door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Marcinkowo 28%, Fc THS 72%.
Stomil Marcinkowo - Fc THS 3:0