Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc THS Stomil Marcinkowo
Normal Tactiek kolos
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 32.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Skafarek met een snelle inworp. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek onderschept slim de pass. Mirek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - Stomil Marcinkowo 0:1

33e minuut.
Borycki trapt de bal weg. Mirek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turski. Mirek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mirek kan niet meer verder spelen. Stuligłowa komt het veld opgelopen. Szlachcikowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Harasiński de bal. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - Stomil Marcinkowo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 57%, Stomil Marcinkowo 43%.
Fc THS - Stomil Marcinkowo 0:2

47e minuut.
Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Pazoła rent richting de bal. Pazoła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc THS - Stomil Marcinkowo 1:2

53e minuut.
Bociański is nu in balbezit. Bociański geeft een hoge lob. Bączek heeft problemen om de bal te vangen. Skabara verovert de bal door een tackle van achteren. Skabara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara verovert de bal door een tackle van achteren. Skabara geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bociański passt de bal zonder na te denken. Turski is nu in balbezit. Skafarek onderschept slim de pass. Skafarek met een sublieme pass. Stuligłowa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gebert trapt de bal weg van het doel. Florek kan de bal niet met de borst controleren. Skabara met een sublieme pass. Klungelig pakt Stuligłowa de bal. Stuligłowa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Skafarek geeft de bal voor. Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa geeft een hoge lob. Skabara is nu in balbezit. Skabara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Banaszak is nu in balbezit. Skabara verovert de bal door een tackle van achteren. Skabara probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc THS 70%, Stomil Marcinkowo 30%.
Fc THS - Stomil Marcinkowo 1:2