Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Sokol Ondřejov `B` Zocha samocha
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen hopeless


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Łaski de bal onder controle te krijgen. Plombon rent richting de bal. Merkouris verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Merkouris rent richting de bal. Merkouris passt de bal met de wreef. Dmochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Săndulescu kopt de bal weg. Grelich rent richting de bal. Merkouris onderschept slim de pass. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Zocha samocha 1:0

15e minuut.
Sánchez Llibre met een snelle inworp. Fetraś rent richting de bal. Fetraś geeft een hoge lob. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dmochowski trapt de bal weg van het doel. Săndulescu kopt de bal weg. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kołodyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Săndulescu kopt de bal weg. Daar is Dąbiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koryciński geeft de bal voor. Daar is Plombon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz schiet op doel. Grelich probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rasiak is nu in balbezit. Sánchez Llibre verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Llibre probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Sánchez Llibre de bal onder controle te krijgen. Plombon bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris met een sublieme pass. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Łaski probeert naar een medespeler te passen. Koryciński met een sublieme pass. Dąbiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Merkouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Ondřejov `B` 31%, Zocha samocha 69%.
TJ Sokol Ondřejov `B` - Zocha samocha 1:0

47e minuut.
Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kołodyński met een sublieme pass. Merkouris kopt de bal weg. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kołodyński met een harde bal richting middenveld. Săndulescu kopt de bal weg. Dąbiewicz rent richting de bal. Merkouris is nu in balbezit. Merkouris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Merkouris speelt de bal door. Szarniak is nu in balbezit. Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dmochowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koryciński neemt de hoekschop. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grelich kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koryciński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fetraś kopt de bal weg. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Zocha samocha 2:0

68e minuut.
Kołodyński probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu is nu in balbezit. Săndulescu probeert naar een medespeler te passen. Koryciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryciński geeft de bal voor. Kołodyński bokst de bal weg.

75e minuut.
Dąbiewicz kopt de bal weg. Merkouris rent richting de bal. Merkouris probeert naar een medespeler te passen. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kołodyński trapt de bal weg van het doel. Săndulescu kopt de bal weg. Daar is Szarniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ... Kołodyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Zocha samocha 3:0

80e minuut.
Koryciński is nu in balbezit. Koryciński met een sublieme pass. Plombon rent richting de bal. Dąbiewicz onderschept slim de pass. Dąbiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pospieszalski geeft de bal voor. Inworp. Wrzałka met een snelle inworp. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Săndulescu passt de bal met de wreef. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkouris is nu in balbezit. Merkouris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz schiet op doel. Kołodyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Sokol Ondřejov `B` - Zocha samocha 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Sokol Ondřejov `B` 16%, Zocha samocha 84%.
TJ Sokol Ondřejov `B` - Zocha samocha 4:0