Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bianconeri Team FC Freuds
523 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Bankert rent richting de bal. Bohdanowicz onderschept slim de pass. Bohdanowicz geeft de bal voor. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer met een sublieme pass. Bohdanowicz rent richting de bal. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri Team 57%, FC Freuds 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bianconeri Team - FC Freuds 0:0

53e minuut.
Klon is nu in balbezit. Przyłuski onderschept slim de pass. Przyłuski met een sublieme pass. Bankert is nu in balbezit. Bankert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankert met een snelle inworp. Przyłuski geeft een hoge lob. Midlej kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kapturek geeft een lange en hoge pass. Siewielec is nu in balbezit. Siewielec geeft een lange en hoge pass. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Siewielec geeft de bal voor. Inworp. Jajszczyk met de inworp. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianconeri Team 47%, FC Freuds 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bianconeri Team - FC Freuds 0:0