Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staś Dolny FCBayernFC
attack Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kapłański heeft problemen om de bal te vangen. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański begaat een overtreding. Kapłański krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Plavecký is nu in balbezit. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plavecký is nu in balbezit. Alich rent richting de bal. Alich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Alich rent richting de bal. Amisse rent richting de bal. Alich rent richting de bal. Alich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FCBayernFC 1:0

17e minuut.
Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu geeft een hoge lob. Amisse rent richting de bal. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Adamiec passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alich neemt de hoekschop. Plavecký rent richting de bal. Plavecký haalt uit met een fantastische trap. Domański bokst de bal weg.

24e minuut.
Amisse rent richting de bal. Amisse speelt de bal door. Plavecký is nu in balbezit. Plavecký schiet op doel. Domański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FCBayernFC 2:0

25e minuut.
Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk met een sublieme pass. Daar is Adamiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alich rent richting de bal. Alich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Eeken passt de bal zonder na te denken. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich passt de bal in één keer door. Amisse heeft problemen om de bal te vangen. Amisse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Plavecký speelt de bal door. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse verovert de bal door een tackle van achteren. Amisse schiet op doel. Domański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FCBayernFC 3:0

31e minuut.
Fencenloben rent richting de bal. Fencenloben speelt de bal door. Plavecký rent richting de bal. Alich rent richting de bal. Alich schiet op doel. Domański bokst de bal weg.

41e minuut.
Gui-Hyun is nu in balbezit. Gui-Hyun passt de bal met de wreef. Daar is Amisse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alich rent richting de bal. Alich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stange met een sublieme pass. Gui-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Gui-Hyun geeft een lange en hoge pass. Plavecký rent richting de bal. Plavecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FCBayernFC 4:0

44e minuut.
Milion rent richting de bal. Amisse onderschept slim de pass. Amisse probeert naar een medespeler te passen. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FCBayernFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staś Dolny 25%, FCBayernFC 75%.
Staś Dolny - FCBayernFC 5:0

51e minuut.
Stange onderschept slim de pass. Stange geeft de bal voor. Klungelig pakt Adamiec de bal. Alich is nu in balbezit. Alich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Stange onderschept slim de pass. Stange passt de bal zonder na te denken. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse draait met de bal, schiet en ... Stróżyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plavecký geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Amisse passt de bal zonder na te denken. Plavecký heeft problemen om de bal te vangen. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stróżyk de bal onder controle te krijgen. Domański bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Amisse heeft problemen om de bal te vangen. Plavecký is nu in balbezit. Plavecký passt de bal zonder na te denken. Alich is nu in balbezit. Alich draait met de bal, schiet en ... Domański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FCBayernFC 6:0

72e minuut.
Alich met een sublieme pass. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Stróżyk rent richting de bal. Amisse verovert de bal door een tackle van achteren. Amisse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Amisse is nu in balbezit. Alich is nu in balbezit. Amisse rent richting de bal. Alich is nu in balbezit. Alich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stange probeert naar een medespeler te passen. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nędza bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse onderschept slim de pass. Amisse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alich neemt de hoekschop. Amisse is nu in balbezit. Amisse draait met de bal, schiet en ... Domański probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Stróżyk onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FCBayernFC 7:0

88e minuut.
Alich geeft de bal voor. Fencenloben bereikt de bal nog maar net als eerste. Fencenloben passt de bal met de wreef. Daar is Plavecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plavecký haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse schiet op doel. Domański bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staś Dolny 26%, FCBayernFC 74%.
Staś Dolny - FCBayernFC 7:0