Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Players 20k Trzy Róże
Normal Tactiek Aaa
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 31.8
poor Schieten average
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Jóźwiak de bal. Torák rent richting de bal. Jóźwiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jóźwiak krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Sikorský heeft problemen om de bal te vangen. Sikorský probeert naar een medespeler te passen. Abu-Bakr probeert naar een medespeler te passen. Torák is nu in balbezit. Torák schiet op doel. Rogacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rogacki trapt de bal weg van het doel. Tyszko kopt de bal weg. Torák rent richting de bal. Torák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák passt de bal in één keer door. Daar is Kudarík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudarík schiet op doel. Rogacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Trzy Róże 0:1

15e minuut.
Torák onderschept slim de pass. Torák passt de bal met de wreef. Sirait is nu in balbezit. Sirait haalt uit met een fantastische trap. Rogacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Trzy Róże 0:2

16e minuut.
Sirait is nu in balbezit. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák onderschept slim de pass. Sirait rent richting de bal. Sirait haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Torák de bal onder controle te krijgen. Sirait rent richting de bal. Jóźwiak begaat een overtreding. Jóźwiak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sirait is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sikorský zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Torák krijgt zijn hoofd ertegen. Rogacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tyszko rent richting de bal. Lichelli onderschept slim de pass. Lichelli geeft een hoge lob. Torák is nu in balbezit. Torák draait met de bal, schiet en ... Rogacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Abu-Bakr probeert naar een medespeler te passen. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák probeert naar een medespeler te passen. Sirait is nu in balbezit. Sirait draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wilk trapt de bal weg. Jerner kopt de bal weg. Torák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kudarík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudarík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wadyl met een sublieme pass. Klungelig pakt Miciun de bal. Sikorský probeert naar een medespeler te passen. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Players 20k 75%, Trzy Róże 25%.
High Players 20k - Trzy Róże 0:2

59e minuut.
Sikorský onderschept slim de pass. Sikorský met een sublieme pass. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Trzy Róże 0:3

80e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft een lange en hoge pass. Sikorský met een sublieme pass. Torák rent richting de bal. Torák schiet op doel. Rogacki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Trzy Róże 0:4

82e minuut.
Rogacki met een sublieme pass. Sikorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorský probeert naar een medespeler te passen. Kudarík is nu in balbezit. Kudarík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Players 20k 80%, Trzy Róże 20%.
High Players 20k - Trzy Róże 0:4