Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staś Dolny FC Bolimów
attack Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Pranga passt de bal in één keer door. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich speelt de bal door. Amisse rent richting de bal. Amisse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Alich is nu in balbezit. Amisse is nu in balbezit. Alich is nu in balbezit. Alich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dobruk de bal onder controle te krijgen. Czerniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FC Bolimów 1:0

7e minuut.
Stange probeert naar een medespeler te passen. Dobruk rent richting de bal. Amisse onderschept slim de pass. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich schiet op doel. Czerniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FC Bolimów 2:0

8e minuut.
Dobruk verovert de bal door een tackle van achteren. Dobruk met een sublieme pass. Alich controleert de bal met de borst. Alich haalt uit met een fantastische trap. Czerniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FC Bolimów 3:0

14e minuut.
Klungelig pakt Guzek de bal. Stange rent richting de bal. Stange speelt de bal door. Plavecký is nu in balbezit. Plavecký haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Solymosi passt de bal zonder na te denken. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stange passt de bal in één keer door. Amisse is nu in balbezit. Amisse draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mały geeft een hoge lob. Gui-Hyun kopt de bal weg. Plavecký is nu in balbezit. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czerniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Alich rent richting de bal. Alich passt de bal met de wreef. Tupalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse onderschept slim de pass. Amisse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Czerniak trapt de bal weg van het doel. Stange kopt de bal weg. Amisse rent richting de bal. Amisse draait met de bal, schiet en ... Czerniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fencenloben kopt de bal weg. Plavecký is nu in balbezit. Plavecký passt de bal in één keer door. Alich rent richting de bal. Alich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FC Bolimów 4:0

33e minuut.
Sieradzki rent richting de bal. Plavecký verovert de bal door een tackle van achteren. Amisse heeft problemen om de bal te vangen. Amisse haalt uit met een fantastische trap. Dobruk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FC Bolimów 5:0

35e minuut.
Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich rent richting de bal. Amisse rent richting de bal. Alich is nu in balbezit. Alich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dobruk trapt de bal weg. Stange kopt de bal weg. Alich heeft problemen om de bal te vangen. Amisse rent richting de bal. Amisse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Plavecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plavecký onderschept slim de pass. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staś Dolny 21%, FC Bolimów 79%.
Staś Dolny - FC Bolimów 5:0

46e minuut.
Guzek passt de bal zonder na te denken. Amisse rent richting de bal. Met opzet legt Tupalski zijn tegenspeler op de grond. Tupalski krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Gui-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Hyun passt de bal in één keer door. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich haalt uit met een fantastische trap. Czerniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Fencenloben is nu in balbezit. Fencenloben probeert naar een medespeler te passen. Dobruk is nu in balbezit. Dobruk geeft een lange en hoge pass. Amisse probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Mały trapt de bal weg. Alich kopt de bal weg. Klungelig pakt Amisse de bal. Amisse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dobruk geeft een hoge lob. Alminde is nu in balbezit. Alminde geeft een lange en hoge pass. Alich rent richting de bal. Alich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mały probeert de bal aan de voet te houden. Alich is nu in balbezit. Amisse is nu in balbezit. Amisse haalt uit met een fantastische trap. Czerniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FC Bolimów 6:0

75e minuut.
Dobruk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alich met een snelle inworp. Amisse is nu in balbezit. Amisse geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Plavecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Plavecký passt de bal in één keer door. Alich rent richting de bal. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FC Bolimów 7:0

82e minuut.
Dobruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fencenloben onderschept slim de pass. Fencenloben passt de bal in één keer door. Alich rent richting de bal. Alich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - FC Bolimów 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staś Dolny 17%, FC Bolimów 83%.
Staś Dolny - FC Bolimów 8:0