Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Players 20k Górnik Wałbrzyc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Miciun passt de bal in één keer door. Daar is Koblak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcikowski is nu in balbezit. Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Służalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyszko rent richting de bal. Tyszko passt de bal zonder na te denken. Miciun heeft problemen om de bal te vangen. Miciun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Koblak passt de bal met de wreef. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moskała. Moskała krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Huszcza speelt de bal door. Służalec probeert de bal met de borst te controleren. Koblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Górnik Wałbrzyc 1:0

28e minuut.
Miciun heeft problemen om de bal te vangen. Służalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun rent richting de bal. Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko haalt uit met een fantastische trap. Włodarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Górnik Wałbrzyc 2:0

33e minuut.
Munko is nu in balbezit. Jóźwiak onderschept slim de pass. Jóźwiak probeert naar een medespeler te passen. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Jóźwiak passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lichański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munko geeft een lange en hoge pass. Barcikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Koblak passt de bal in één keer door. Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszko geeft een lange en hoge pass. Włodarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miciun rent richting de bal. Miciun draait met de bal, schiet en ... Włodarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Górnik Wałbrzyc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Players 20k 41%, Górnik Wałbrzyc 59%.
High Players 20k - Górnik Wałbrzyc 3:0

52e minuut.
Moskała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matczak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Służalec rent richting de bal. Tyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Służalec rent richting de bal. Tyszko rent richting de bal. Tyszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Górnik Wałbrzyc 4:0

81e minuut.
Janiaczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burdon komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun begaat een overtreding. Munko raakt geblesseerd tijdens het duel. Munko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stolpa rent richting de bal. Barcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Barcikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Players 20k 28%, Górnik Wałbrzyc 72%.
High Players 20k - Górnik Wałbrzyc 4:0