Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staś Dolny irlandia
attack Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 14.2
matig Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Očistil onderschept slim de pass. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich passt de bal zonder na te denken. Plavecký rent richting de bal. Plavecký haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kamrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Očistil onderschept slim de pass. Alich is nu in balbezit. Alich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - irlandia 1:0

8e minuut.
Stange passt de bal zonder na te denken. Očistil heeft problemen om de bal te vangen. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plavecký verovert de bal door een tackle van achteren. Plavecký schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Poloczek kopt de bal weg. Fencenloben met een sublieme pass. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich rent richting de bal. Alich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Słupecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gui-Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Gui-Hyun geeft een hoge lob. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Smarź geeft de bal voor. Inworp. Alminde met een snelle inworp. Očistil is nu in balbezit. Očistil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Plavecký is nu in balbezit. Plavecký haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sopata de bal onder controle te krijgen. Wieloch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plavecký geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gui-Hyun is nu in balbezit. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stange schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Fencenloben onderschept slim de pass. Fencenloben geeft een lange en hoge pass. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich schiet op doel. Wieloch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - irlandia 2:0

31e minuut.
Očistil rent richting de bal. Alich rent richting de bal. Plavecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich is nu in balbezit. Alich schiet op doel. Paal! Wieloch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Fencenloben probeert naar een medespeler te passen. Karakula is nu in balbezit. Očistil onderschept slim de pass. Očistil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - irlandia 3:0

41e minuut.
Słupecki is nu in balbezit. Alich rent richting de bal. Słupecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Słupecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staś Dolny 16%, irlandia 84%.
Staś Dolny - irlandia 3:0

49e minuut.
Fencenloben passt de bal met de wreef. Stange probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alminde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alminde geeft een hoge lob. Očistil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - irlandia 4:0

63e minuut.
Plavecký rent richting de bal. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Očistil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Očistil legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fencenloben is nu in balbezit. Gui-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Alich is nu in balbezit. Alich draait met de bal, schiet en ... Očistil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Poloczek rent richting de bal. Plavecký onderschept slim de pass. Plavecký passt de bal zonder na te denken. Očistil is nu in balbezit. Očistil draait met de bal, schiet en ... Wieloch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Staś Dolny - irlandia 5:0

82e minuut.
Alich passt de bal zonder na te denken. Fencenloben kan de bal niet met de borst controleren. Wolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Očistil onderschept slim de pass. Očistil passt de bal in één keer door. Alich is nu in balbezit. Alich schiet op doel. Wieloch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staś Dolny 21%, irlandia 79%.
Staś Dolny - irlandia 5:0