Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
irlandia Staś Dolny
Normal Tactiek attack
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.5 gemiddelde waardering 34.9
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Karakula geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alminde met een snelle inworp. Alich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich haalt uit met een fantastische trap. Pędziwiatr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alich zal de hoekschop nemen. Gui-Hyun is nu in balbezit. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Stange de bal. Stange probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plavecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alich is nu in balbezit. Alich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amisse is nu in balbezit. Amisse haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gui-Hyun geeft een lange en hoge pass. Piątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich verovert de bal door een tackle van achteren. Plavecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Plavecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:2

25e minuut.
Poloczek geeft een lange en hoge pass. Stange kopt de bal weg. Alich probeert de bal met de borst te controleren. Alich haalt uit met een fantastische trap. Pędziwiatr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:3

26e minuut.
Amisse rent richting de bal. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse onderschept slim de pass. Plavecký is nu in balbezit. Plavecký schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alminde met de inworp. Gui-Hyun rent richting de bal. Gui-Hyun passt de bal in één keer door. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pędziwiatr trapt de bal weg van het doel. Fencenloben kan de bal niet met de borst controleren. Fencenloben passt de bal zonder na te denken. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:4

37e minuut.
Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alminde geeft een hoge lob. Alich controleert de bal met de borst. Amisse is nu in balbezit. Amisse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irlandia 84%, Staś Dolny 16%.
irlandia - Staś Dolny 0:4

48e minuut.
Gui-Hyun rent richting de bal. Gui-Hyun passt de bal zonder na te denken. Amisse rent richting de bal. Amisse schiet op doel. Sopata probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pędziwiatr trapt de bal weg. Fencenloben kopt de bal weg. Klungelig pakt Sopata de bal. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:5

51e minuut.
Kamrowski rent richting de bal. Gui-Hyun onderschept slim de pass. Gui-Hyun passt de bal met de wreef. Plavecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Plavecký haalt uit met een fantastische trap. Pędziwiatr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:6

56e minuut.
Amisse rent richting de bal. Amisse passt de bal in één keer door. Piątek rent richting de bal. Plavecký onderschept slim de pass. Plavecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:7

57e minuut.
Alich passt de bal zonder na te denken. Wolski is nu in balbezit. Amisse verovert de bal door een tackle van achteren. Amisse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:8

60e minuut.
Amisse probeert de bal aan de voet te houden. Fencenloben rent richting de bal. Fencenloben geeft een lange en hoge pass. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:9

68e minuut.
Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich rent richting de bal. Amisse is nu in balbezit. Alich is nu in balbezit. Alich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:10

68e minuut.
Inworp. Gui-Hyun met de inworp. Fencenloben speelt de bal door. Amisse is nu in balbezit. Amisse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich is nu in balbezit. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Alich is nu in balbezit. Alich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kamrowski kan de bal niet met de borst controleren. Stange rent richting de bal. Stange passt de bal zonder na te denken. Amisse is nu in balbezit. Amisse draait met de bal, schiet en ... Pędziwiatr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Alich rent richting de bal. Alich haalt uit met een fantastische trap. Plavecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse schiet op doel. Pędziwiatr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
irlandia - Staś Dolny 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: irlandia 82%, Staś Dolny 18%.
irlandia - Staś Dolny 0:11