Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Players 20k Tur Tur
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Huszcza de bal onder controle te krijgen. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun schiet op doel. Zaloga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miciun is nu in balbezit. Miciun draait met de bal, schiet en ... Zaloga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Tur Tur 1:0

23e minuut.
Mitka geeft de bal voor. Inworp. Huszcza met de inworp. Tyszko rent richting de bal. Tyszko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mitka de bal. Miciun is nu in balbezit. Miciun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Tur Tur 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Players 20k 35%, Tur Tur 65%.
High Players 20k - Tur Tur 2:0

57e minuut.
Kulpa onderschept slim de pass. Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulpa onderschept slim de pass. Konopecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Dybula is nu in balbezit. Tyszko verovert de bal door een tackle van achteren. Tyszko passt de bal zonder na te denken. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Witecki heeft problemen om de bal te vangen. Witecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Wilk de bal. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kijewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nowowiejski met een snelle inworp. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - Tur Tur 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Players 20k 40%, Tur Tur 60%.
High Players 20k - Tur Tur 2:1