Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
High Players 20k irlandia
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Kamrowski passt de bal met de wreef. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak speelt de bal door. Miciun rent richting de bal. Miciun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sopata heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Smarź onderschept slim de pass. Dowgwiłło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smarź wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Dowgwiłło met de inworp. Tyszko is nu in balbezit. Tyszko schiet op doel. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Koblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblak passt de bal in één keer door. Daar is Karakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miciun is nu in balbezit. Miciun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Koblak rent richting de bal. Koblak geeft een lange en hoge pass. Dowgwiłło speelt de bal door. Miciun is nu in balbezit. Miciun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - irlandia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Players 20k 30%, irlandia 70%.
High Players 20k - irlandia 1:0

59e minuut.
Stolpa rent richting de bal. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolpa rent richting de bal. Bąbel verovert de bal door een tackle van achteren. Bąbel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Jóźwiak geeft de bal voor. Sopata is nu in balbezit. Sopata geeft een lange en hoge pass. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło schiet op doel. Wieloch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
High Players 20k - irlandia 2:0

85e minuut.
Tyszko is nu in balbezit. Tyszko passt de bal in één keer door. Karakula rent richting de bal. Miciun onderschept slim de pass. Miciun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: High Players 20k 42%, irlandia 58%.
High Players 20k - irlandia 2:0