Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trzy Róże Górnik Wałbrzyc
Aaa Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Lichański met de inworp. Sikorský met een sublieme pass. Torák is nu in balbezit. Torák draait met de bal, schiet en ... Mach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Daar is Służalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torák is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Służalec ... Strafschop! Torák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sirait neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Kudarík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudarík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Włodarski trapt de bal weg. Śliwiński kopt de bal weg. Barcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Barcikowski schiet op doel. Ślusarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kudarík passt de bal in één keer door. Torák is nu in balbezit. Torák heeft problemen om de bal te vangen. Torák schiet op doel. Mach probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Śliwiński is nu in balbezit. Sikorský verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorský verovert de bal door een tackle van achteren. Sikorský geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sikorský onderschept slim de pass. Sikorský speelt de bal door. Torák rent richting de bal. Służalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Służalec probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abu-Bakr neemt de hoekschop. Torák maakt een snoekduik en kopt de bal. Włodarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mach heeft problemen om de bal te vangen. Kudarík rent richting de bal. Kudarík draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kudarík heeft problemen om de bal te vangen. Abu-Bakr is nu in balbezit. Abu-Bakr met een sublieme pass. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzy Róże - Górnik Wałbrzyc 1:0

45e minuut.
Jerner probeert naar een medespeler te passen. Służalec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sikorský. Sikorský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzy Róże 27%, Górnik Wałbrzyc 73%.
Trzy Róże - Górnik Wałbrzyc 1:0

49e minuut.
Gulă rent richting de bal. Gulă passt de bal zonder na te denken. Sirait bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Służalec speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sikorský rent richting de bal. Śliwiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sikorský. Śliwiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Munko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trzy Róże - Górnik Wałbrzyc 1:1

54e minuut.
Gulă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abu-Bakr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abu-Bakr passt de bal in één keer door. Kudarík rent richting de bal. Kudarík geeft een hoge lob. Włodarski bokst de bal weg.

60e minuut.
Lichański kopt de bal weg. Służalec heeft problemen om de bal te vangen. Sikorský speelt de bal door. Sirait bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirait schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Munko controleert de bal met de borst. Sirait onderschept slim de pass. Sirait passt de bal zonder na te denken. Torák bereikt de bal nog maar net als eerste. Torák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzy Róże 32%, Górnik Wałbrzyc 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trzy Róże - Górnik Wałbrzyc 1:1