Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIAŁA Kulfonia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Stopczyński de bal. Pęski is nu in balbezit. Wnęczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pęski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pęski kan niet meer verder spelen. Lichnowski komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Daar is Tomaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śniadecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomaszewski. Tomaszewski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Lichnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernat met een sublieme pass. Kwoka is nu in balbezit. Kwoka schiet op doel. Musuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Szumański onderschept slim de pass. Tomaszewski rent richting de bal. Tomaszewski geeft een hoge lob. Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciechowski schiet op doel. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - Kulfonia 0:1

30e minuut.
Jakuczun verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakuczun schiet op doel. Ułamek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 51%, Kulfonia 49%.
FC BIAŁA - Kulfonia 0:1

47e minuut.
Szumański geeft een hoge lob. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski speelt de bal door. Jakuczun rent richting de bal. Jakuczun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bernat heeft problemen om de bal te vangen. Lichnowski kopt de bal weg. Dworzyński heeft problemen om de bal te vangen. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stopczyński is nu in balbezit. Stopczyński speelt de bal door. Jakuczun rent richting de bal. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Stopczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoka is nu in balbezit. Bernat rent richting de bal. Bernat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stopczyński rent richting de bal. Stopczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomaszewski met een snelle inworp. Bernat geeft een hoge lob. Paal! Musuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 56%, Kulfonia 44%.
FC BIAŁA - Kulfonia 0:1