Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia1923 Świt Nowy Dwór Mazowiecki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kubizna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Basara met de inworp. Klungelig pakt Dębicki de bal. Dębicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dębicki rent richting de bal. Wojak onderschept slim de pass. Wojak probeert naar een medespeler te passen. Lampka rent richting de bal. Lampka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klungelig pakt Kubizna de bal. Szczutowski is nu in balbezit. Szczutowski passt de bal zonder na te denken. Dębicki is nu in balbezit. Dębicki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia1923 42%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olimpia1923 - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 0:0

53e minuut.
Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzelak passt de bal in één keer door. Lampka rent richting de bal. Lampka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Podolski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Moskal geeft de bal voor. Kubizna heeft problemen om de bal te vangen. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zgrzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzelak passt de bal zonder na te denken. Podolski is nu in balbezit. Lampka onderschept slim de pass. Lampka draait met de bal, schiet en ... Musielak bokst de bal weg. Dziamgot met een sublieme pass. Boruc heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Spirin trapt de bal weg van het doel. Zgrzelak kopt de bal weg. Lampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia1923 56%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olimpia1923 - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 0:0