Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzod Plompka Nieboczowy Kulfonia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Sobkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobkowicz geeft een hoge lob. Szarynski heeft problemen om de bal te vangen. Stolarz is nu in balbezit. Stolarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzod Plompka Nieboczowy - Kulfonia 1:0

17e minuut.
Daar is Deyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadaś onderschept slim de pass. Hadaś passt de bal zonder na te denken. Stolarz rent richting de bal. Stolarz draait met de bal, schiet en ... Ułamek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wolanik geeft de bal voor. Dadej probeert de bal aan de voet te houden. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz schiet op doel. Fajdowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gubiec probeert de bal met de borst te controleren. Bernat rent richting de bal. Bernat probeert naar een medespeler te passen. Kwoka is nu in balbezit. Kwoka schiet op doel. Cempel bokst de bal weg.

33e minuut.
Misierewicz rent richting de bal. Misierewicz geeft een hoge lob. Wojciechowski probeert de bal aan de voet te houden. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzod Plompka Nieboczowy - Kulfonia 2:0

41e minuut.
Stolarz rent richting de bal. Szarynski onderschept slim de pass. Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz is nu in balbezit. Stolarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzod Plompka Nieboczowy 37%, Kulfonia 63%.
Naprzod Plompka Nieboczowy - Kulfonia 2:0

64e minuut.
Deyna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewski passt de bal in één keer door. Bernat rent richting de bal. Bernat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzod Plompka Nieboczowy 61%, Kulfonia 39%.
Naprzod Plompka Nieboczowy - Kulfonia 2:0