Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIAŁA KS Sokół Kleczew
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 30.9
zwak Schieten redelijk
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


19e minuut.
Solanes geeft een hoge lob. Szumański rent richting de bal. Lembrechts onderschept slim de pass. Lembrechts draait met de bal, schiet en ... Musuła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pajor geeft een lange en hoge pass. Justusson is nu in balbezit. Justusson passt de bal zonder na te denken. Lembrechts rent richting de bal. Lembrechts schiet op doel. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Musuła trapt de bal weg van het doel. Pajor kopt de bal weg. Daar is Wieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Jakuczun bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Martino zijn tegenspeler op de grond. Jakuczun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lichnowski met een snel genomen vrije trap. Jakuczun rent richting de bal. Jakuczun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lichnowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubicki komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kubicki rent richting de bal. Füsi onderschept slim de pass. Füsi geeft de bal voor. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul draait met de bal, schiet en ... Musuła bokst de bal weg.

33e minuut.
Serwatka geeft de bal voor. Daar is Pastecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wieczyński de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi passt de bal met de wreef. Lembrechts probeert naar een medespeler te passen. Raoul rent richting de bal. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kubicki is nu in balbezit. Kubicki geeft de bal voor. Plantador heeft problemen om de bal te vangen. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun schiet op doel. Paranghel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 57%, KS Sokół Kleczew 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BIAŁA - KS Sokół Kleczew 0:0

70e minuut.
Raoul rent richting de bal. Raoul passt de bal met de wreef. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - KS Sokół Kleczew 0:1

79e minuut.
Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts met een sublieme pass. Raoul is nu in balbezit. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts probeert naar een medespeler te passen. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIAŁA - KS Sokół Kleczew 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIAŁA 67%, KS Sokół Kleczew 33%.
FC BIAŁA - KS Sokół Kleczew 0:2