Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Sokół Kleczew FC BIAŁA
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten poor
weak Passen poor
good Verdedigen poor


7e minuut.
Serwatka speelt de bal door. Justusson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwasiborski. Kwasiborski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Lembrechts passt de bal in één keer door. Raoul rent richting de bal. Szumański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raoul raakt geblesseerd tijdens het duel. Raoul zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - FC BIAŁA 1:0

15e minuut.
Storøy speelt de bal door. Solanes geeft de bal voor. Daar is Szumański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lembrechts is nu in balbezit. Lembrechts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - FC BIAŁA 2:0

18e minuut.
Füsi is nu in balbezit. Füsi passt de bal met de wreef. Raoul is nu in balbezit. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - FC BIAŁA 3:0

20e minuut.
Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul speelt de bal door. Füsi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pastecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pastecki geeft een lange en hoge pass. Plantador heeft problemen om de bal te vangen. Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwatka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Lembrechts is nu in balbezit. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi passt de bal zonder na te denken. Raoul heeft problemen om de bal te vangen. Raoul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Füsi probeert naar een medespeler te passen. Pastecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lembrechts. Lembrechts krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Kleczew 46%, FC BIAŁA 54%.
KS Sokół Kleczew - FC BIAŁA 3:0

46e minuut.
Justusson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serwatka is nu in balbezit. Serwatka met een sublieme pass. Raoul is nu in balbezit. Raoul draait met de bal, schiet en ... Musuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Pęski rent richting de bal. Serwatka verovert de bal door een tackle van achteren. Serwatka geeft een lange en hoge pass. Raoul rent richting de bal. Raoul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - FC BIAŁA 4:0

57e minuut.
Justusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Justusson geeft een hoge lob. Szumański heeft problemen om de bal te vangen. Raoul rent richting de bal. Raoul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Plantador is nu in balbezit. Plantador geeft een hoge lob. Ociesa speelt de bal door. Jakuczun rent richting de bal. Jakuczun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Sokół Kleczew - FC BIAŁA 4:1

72e minuut.
Paranghel trapt de bal weg. Justusson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pęski. Pęski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Storøy is nu in balbezit. Dworzyński onderschept slim de pass. Dworzyński passt de bal zonder na te denken. Jakuczun is nu in balbezit. Jakuczun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Martino trapt de bal weg. Füsi kopt de bal weg. Szumański heeft problemen om de bal te vangen. Lembrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembrechts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Sokół Kleczew 29%, FC BIAŁA 71%.
KS Sokół Kleczew - FC BIAŁA 4:1