Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team X Świt Nowy Dwór Mazowiecki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal verovert de bal door een tackle van achteren. Moskal geeft de bal voor. Kubizna rent richting de bal. Kubizna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bębenek verovert de bal door een tackle van achteren. Witkowski rent richting de bal. Zgrzelak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zgrzelak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Witkowski geeft een hoge lob. Zgutczyński rent richting de bal. Zgutczyński geeft een hoge lob. Głód krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team X - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 1:0

11e minuut.
Kubizna is nu in balbezit. Bębenek verovert de bal door een tackle van achteren. Bębenek met een sublieme pass. Głód is nu in balbezit. Głód schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spirin speelt de bal door. Bębenek kopt de bal weg. Pesel heeft problemen om de bal te vangen. Pesel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team X - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 2:0

27e minuut.
Głód onderschept slim de pass. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesel onderschept slim de pass. Głód rent richting de bal. Głód haalt uit met een fantastische trap. Spirin bokst de bal weg.

33e minuut.
Gieroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna rent richting de bal. Met opzet legt Gieroba zijn tegenspeler op de grond. Gieroba is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kubizna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubizna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Warszycki de bal. Lampka rent richting de bal. Lampka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team X - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 2:1

37e minuut.
Łaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Głód rent richting de bal. Kędra onderschept slim de pass. Pesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team X 46%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 54%.
Team X - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 2:1

54e minuut.
Kubizna rent richting de bal. Bębenek verovert de bal door een tackle van achteren. Bębenek met een sublieme pass. Pesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bębenek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pijanowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Łuczak met een sublieme pass. Daar is Kubizna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głód is nu in balbezit. Głód haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team X - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 3:1

82e minuut.
Zgutczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witkowski heeft problemen om de bal te vangen. Witkowski passt de bal in één keer door. Głód bereikt de bal nog maar net als eerste. Głód haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wojak is nu in balbezit. Pesel verovert de bal door een tackle van achteren. Pesel met een sublieme pass. Głód bereikt de bal nog maar net als eerste. Głód draait met de bal, schiet en ... Spirin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team X 42%, Świt Nowy Dwór Mazowiecki 58%.
Team X - Świt Nowy Dwór Mazowiecki 3:1